Pràctica 4

La pràctica que més m’ha agradat és del bloc Llegir molt i escriure bé. Les pràctiques concretament es refereixen a Slideshares que han creat els alumnes de 4t d’ESO per treballar la figura de Joan Salvat-Papasseit. Crec que són molt interessants, ja que els alumnes, amb una metodologia totalment diferent a la que es treballa normalment a les classes, han conegut alguns dels poemes d’aquest gran autor. Cliqueu aquí i veureu aquesta pràctica.

 

                                                                

Quant a ssimon

Hola,sóc la Sònia, tinc 27 anys i treballo com a professora de llengua catalana i literatura a secundària.Espero treure el màxim profit del curs per poder-ho aplicar a l\'aula i fer així l\'assignatura més atractiva i motivadora.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.